Digital clamp Méter

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

F eatures ti DT266 méteran clamp


DCV

1000V

ACV

750V

ACA

200-1000A

lawanan

200-20K(20M-2000M)

ukuran LCD

49x16mm

tampilan Max

1999

indikasi batré low

nuhun

perlindungan overload

nuhun

test alat keur nyieun sora ngahiung continuity

nuhun

data ditahan

nuhun

terminal Input mV éksternal

nuhun

rahang haliber

DIA57mm

Sasayogian tanaga

salah 9V 6F22Battery

ukuran produk

230 × 68 × 37mm

beurat produk

ngeunaan 202g (tanpa batré)


DT266 pakét


pak-pakan

kotak warna

kuantitas paking

40PCS / CTN

ukuran karton

52 × 27.5x52CM

GW

17kg

NW

16kg



Husus dina kualitas manufaktur digital clamp méteran, Win-Win EA mangrupakeun salah sahiji pabrik ngarah sapertos na suppliers di Cina, nu ogé bisa nawiskeun Anjeun layanan ngaropéa. Wilujeng sumping di borongan clamp méteran digital dilakukeun dina Cina jeung urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali