• 1
  • 2111111
  • 331231

sertipikasi

CE

CE

CQC

CQC

  • 关于 我们

Tentang Kami

Ningbo Zhenhai Win-Win Electronic panerapan Co., Ltd ieu husus di
manufaktur sarta exporting bagian HVACR keur 5 taun.

Barang urang geus ngadegkeun reputasi alus sakuliah dunya. Misi kami
nyaeta pikeun ngahontal ngéléhkeun ganda kalawan konsumén, urang téh devoting Sunan Gunung Djati pikeun
maturan produk munggaran-rate kalawan layanan alus di handapeun ringkes solidaritas
na Gotong royong.

Arrivals anyar