• banner1
  • 331231
  • 1
  • 2111111

vërtetim

CE

CE

CQC

CQC

  • 关于 我们

Rreth nesh

Ningbo Zhenhai Win-Win elektronike Pajisje Co, Ltd, është e specializuar në
prodhim dhe eksport pjesë HVACR për 5 vjet.

Mallrave tona kanë krijuar reputacion të mirë në të gjithë botën. Misioni ynë
është për të arritur fitore të dyfishtë me klientët, ne jemi kushtuar veten për të
ofruar produkte para-normë me shërbim të mirë nën shkurtër e Solidaritetit
dhe Bashkëpunim.

Arritje të reja