digital térmométer

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Fitur produk


rentang ukur suhu

-50-110 ° C

katalitian

tambah atawa dikurangan 1%

Sasayogian tanaga

Tombol accu (1.5V) AG13

resolusi

0.1 ℃

Nyambungkeun panjangna jalur

1meter & 2 meter(Customized support)

warna

bodas atanapi black

jumlah modél

TPM-10

bahan Jack

plasticor metal




Digital térmométer Rincian Paket

pak-pakan

kotak warna

kuantitas paking

500pcs / ctn

ukuran karton

45 * 35 * 30cm

GW

19kg

NW

18kg




Husus dina kualitas manufaktur thermometer digital, Win-Win EA mangrupakeun salah sahiji pabrik ngarah sapertos na suppliers di Cina, nu ogé bisa nawiskeun Anjeun layanan ngaropéa. Wilujeng sumping di thermometer digital borongan dilakukeun dina Cina jeung urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali