Mechanical akụkụ ihicha usoro

Mgbaze systems mezue ihicha usoro na a mechiri emechi ụlọ ihicha, nhicha akọwara n'elu otu ma ọ bụ karịa saa nkata maka nhazi. Nhicha usoro amalite, nhicha ụzọ mkpọchi ga-emechi, na mbụ na ihicha ịgba ga-adịgide adịgide maka 1 nkeji, mgbe a kpụ ọkụ n'ọnụ mgbaze (dị ka ụdị dị iche iche nke solvents na dị iche iche iche iche nke unyi, okpomọkụ nke 45 Celsius c 80 ° c) , kpọmkwem site na elu nsogbu nozulu ịgba akụkụ. Mgbe mbụ ịgba ahụ mgbaze ọdịnaya nke pollutants na 90%, ndị a solvents na-ahụ gaa na distillation unit na usoro, ndị a niile solvents ga-emegharị maka adigide ojiji nke mmiri mmiri ihicha mgbaze.

Ka ọ dịgodị, a abụọ ịgba bụ ojiji nke solvents na ụlọ okpomọkụ, usoro ihe omume na-adịru 2 nkeji na na-esonyere a ọnụ ọgụgụ buru ibu nke solvents (ihicha gaara ụfọdụ ma ọ bụ niile mmiri na tinye ke a mgbaze site okpomọkụ dị iche na a Nchikota n'ibu edinam na-agbakwụnye na ndị fọdụrụnụ nke nhicha pollutants si na ike kewaa). Mgbe ewe iwe, ndị a solvents ga-eji nke ọzọ ihicha ihicha usoro.

Mgbe ụfọdụ, mmasị ka mgbagwoju ihicha pollutants siri ike wepu, mgbe ahụ, ọzọ na ihicha ịgba nwere ike ịdị mkpa, oge pụrụ ịbụ nke dịgasị. Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, nwekwara ike na-akwado site ultrasound, ma ọ ga-calibrated ultrasonic ihicha ngwa ezigbo ugboro na osisi ike. Na ikpeazụ ogbo nke nhicha usoro mkpa iji kwadebe maka ọzọ akọrọ, na ọtụtụ ikpe bụ kpọmkwem gasification na mmiri na ihicha tank mgbaze alụlụ. Ndị a solvents fogs condensed ọ bụla mmapụta contaminants na akụkụ a ga-ewepụ, na, ka ọ dịgodị, solvents, uzuoku foogu kpo oku akụkụ, ka dozie onwe ha maka ọzọ na-adọ nke ihicha.

Send gị ozi anyị:

NCHỌPỤTA UGBU A
  • * Captcha: Biko họrọ House


Post oge: Jun-21-2016