Mekanisk del renseprosessen

Løsningsmiddelsystemer fullføre renseprosessen i en lukket kabin rengjøring, rengjøring beskrevet ovenfor, en eller flere vaskekurv for behandling. Rengjøringsprosessen starter, rengjøring dørlåsen vil være stengt, første rense spray vil vare i ett minutt etter et oppvarmet oppløsningsmiddel (i henhold til de forskjellige typer løsningsmidler og forskjellige typer smuss, temperaturer på 45 ° C til 80 ° c) , direkte gjennom høytrykksdysen sprøytedeler. Etter at den første spray løsningsmiddelinnholdet av forurensninger på 90%, blir disse løsningsmidler så transportert til destillasjonsenheten i systemet, alle av disse løsningsmidler vil bli resirkulert til bærekraftig bruk av flytende rensemiddel.

I mellomtiden er en andre spray ved bruk av oppløsningsmidler ved værelsestemperatur, varer det program 2 minutter og er ledsaget av et stort antall oppløsningsmidler (rengjøring ville ha vært noen eller alle våt og fuktet i et oppløsningsmiddel gjennom varmeveks forskjell med en kombinasjonen av mekanisk virkning bidrar til resten for å rense forurensninger fra og evnen til å splitte). Ved oppvarming vil disse oppløsningsmidler bli brukt på nytt i neste renserenseprosessen.

I noen tilfeller, er festet til de komplekse rense forurensende stoffer er vanskelige å fjerne, og deretter igjen rengjørings spray kan være nødvendig, kan tiden være av varierende lengder. Om nødvendig, kan også være understøttet ved hjelp av ultralyd, men den må kalibreres ultralydrengjøringsanvendelser den optimale frekvens og intensitet. I det avsluttende trinn av renseprosessen er nødvendig for å forberede for den neste tørr, og i de fleste tilfeller er den direkte gassifisering på komponenter i vasketanken løsningsmiddel tåke. Disse løsningsmidler tåke kondensert i eventuelle gjenværende forurensninger i deler som skal fjernes, og i mellomtiden, oppløsningsmidler, damp tåke varme deler, for derved å forberede seg for den neste fase av tørkingen.

Send melding til oss:

Forespørsel nå
  • * CAPTCHA: Vennligst velg Hus


Tidspunkt: Jun-21-2016