faagasologa o le faamamaina o vaega masini

faamaea faiga e mafai ona totogi aitalafu i le faagasologa o le faamamaina i se faamamaina fale tapunia, le faamamaina o loo faamatalaina i luga o se tasi po o le sili ato fufuluina mo gaosi. Amata le faamamaina o faagasologa, le faamamaina o le a tapunia loka faitotoa, muamua o le a tumau pasī o le faamamaina mo le 1 minute, ina ua uma a vevela mafai ona totogi aitalafu (e tusa ma le ituaiga eseese o solvents ma ituaiga eseese o le palapala, le vevela o le 45 ° c i le 80 ° c) , tuusao e ala i vaega pasī o au le uunaiga maualuga. Ina ua mavae le uluai fana le aano mafai ona totogi aitalafu o mea filogia i le 90%, o lea aveina nei solvents i le iunite distillation i le faiga, o le a recycled o nei solvents uma mo le faaaogaina gafataulimaina o mafai ona totogi aitalafu le faamamaina o le suavai.

I le taimi nei, a pasī o lona lua o le faaaogaina o solvents i le vevela o le potu, o le polokalama o le umi 2 minute ma ua tuuina atu faatasi ma a tele le aofai o solvents (faamamaina semanu nisi po o mea uma susu ma fufui i le a mafai ona totogi aitalafu e ala i le eseesega i le vevela i se tuufaatasiga o gaoioiga masini faaopoopo atu i le vaega o totoe o le faamamaina o mea filogia mai ma le tomai e vaeluaina). A faamafanafana, o nei solvents le a faaaogaina foi i le isi faagasologa o le faamamaina o le faamamaina.

I nisi tulaga, e faasino i le filogia o le faamamaina lavelave e faigata ona aveese, ona toe mafai ona talafeagai le pasī o le faamamaina, o le taimi e mafai ona e eseese mamao. Afai e tatau ai, e mafai foi ona lagolagoina e ultrasound, ae e tatau ona calibrated talosaga faamamaina ultrasonic le taimi e silisili ona lelei ma le malosi. I le tulaga mulimuli o le faamamaina o faagasologa e manaomia e saunia ai mo le matutu na sosoo ai, ma i le tele o tulaga o le gasification tuusao i vaega i le puao mafai ona totogi aitalafu tane faamamaina. O nei solvents fogs condensed i so o se contaminants residual i vaega o le a aveesea, ma, i le taimi nei, solvents, ausa puao vaega faʻavevela, ina ia saunia i latou lava mo le vaega e sosoo ai o le faamagoina.

Auina mai lau savali ia i tatou:

Suesue TAIMI NEI
  • * CAPTCHA: Faamolemole filifili le Key


taimi Post: Laitiiti-21-2016