AC contactor

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Keterangan saka contactor online kondisioner karo 2 cagak

Coil Voltage50/60Hz

Jumlah cagak

Full Load (Amp)

Line voltase (V)

Dikunci Rotor (Amp)

Resistive Amp Rating

24

2

30

240/277

150

40

120

2

30

480

125

40

208/240

2

30

600

100

40

24

2

40

240/277

150

50

120

2

40

480

125

50

208/240

2

40

600

100

50





Specialized ing Manufaktur contactor kualitas ac, Win-Win EA iku salah siji saka manufaktur anjog kuwi lan supplier in China, sing uga bisa kurban layanan selaras. Welcome to contactor ac barang digawe ing China karo kita.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk