CBB61 Motor Mimitian kapasitor

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Fitur of 1.5uf CBB61 Capacitor

aplikasi

AC Motor

dipeunteun tegangan

450VAC

dipeunteun Capacitance

1.5uF

Frékuénsi operasi

50 / 60Hz

Capacitance simpangan

± 5%

Suhu operasi

40/70/21

OEM

nuhun

conto

bebas





Husus dina kualitas cbb61 motor mimiti kapasitor manufaktur, Win-Win EA mangrupakeun salah sahiji pabrik ngarah sapertos na suppliers di Cina, nu ogé bisa nawiskeun Anjeun layanan ngaropéa. Wilujeng sumping di borongan cbb61 motor mimiti kapasitor dilakukeun dina Cina jeung urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali